Lægefællesskabet- vi har tid til dig i dag

Du kan bestille tid til konsultaion på dagen på nettet og i telefonen

 Er du træt af lange ventetider når du har brug for tid ved lægen?

Du kan få en tid fra dag til dag.  Det er nemmest at booke en tid på nettet via dette link. Det kan du gøre fra kl 16 dagen før, indtil kl 12 samme dag. Alternativt kan du ringe på 70 89 00 70 inden kl 12.

Du vil fremover i højere grad møde en af vores dygtige sygeplejersker når du bestiller tid samme dag. Sygeplejerskerne er altid i tæt dialog med en af de faste erfarne speciallæger. Vi er en stor klinik med mange ansatte. Men du har mulighed for at møde de samme behandlere hver gang, hvis din henvendelse ikke er hastende, idet vi arbejder i teams bestående af en sygeplejerske og en læge. 

Vi har ingen ventetid, da vi bruger tidsbestillingssystemet tid samme dag, som vi har været med til at introducere i Danmark. Vi vil være en praksis i udvikling, og vi vil holde fokus på løbende at forbedre os, så vi kan give så god behandling og service til vores patienter som muligt. Vi holder os fagligt opdaterede, og vil bruge de muligheder som den teknologiske udvikling giver for en bedre patientbehandling og opfølgning.

Du vil som patient i vores praksis muligvis hen af vejen komme til at stifte bekendtskab med nogle nye måder at være i dialog med praksis, kommunikere med lægen, opfælgninger og kontrol af din sygdom og vi giver dig muligheden for at forberede dig på din konsultation.

5 Vigtige punkter du bør læse

  • Husk at medbringe dit sygesikringskort, kør kortet igennem ankomstskærmen
  • Hvis du skal have taget blodprøver fx ved en årskontrol skal disse tages inden kl 14.00. Vores blodprøver bliver afhentet kl 14.20.
  • Åbent laboratorie: Hvis sygeplejersken eller lægen har vurderet, at du skal have taget blodprøver, kan du møde op hos os hver dag uden tidsbestilling mellem kl 8-9:30.
  • Hvis du har Stofanet mail, vil du ikke modtage beskeder fra os, da vores system og deres ikke kommunikere korrekt endnu.
  • Hvis du har en iphone/ipad og skal logge ind i vores system, skal du downloade googlecrome app og logge ind med den.