LÆGEFÆLLESSKABET ER:

Læge

Mogens Vestergaard. Jeg er født i 1967 og blev uddannet praktiserende læge i 2008. Den 1. januar 2017 blev jeg partner og arbejder 4 dage om ugen i Lægefællesskabet. Jeg har været professor på Aarhus Universitet, hvor jeg underviste medicinstuderende og læger i almen medicin. Desuden ledede jeg en forskningsgruppe, som arbejderdemed diagnostik og behandling af mennesker med to eller flere kroniske sygdomme (multisygdom). Jeg bor sammen med Jette, som også er læge, og vores tre skønne piger.

 

Læge

Jeg hedder Hans Christian Kjeldsen, er født i 1967 har arbejdet som praktiserende læge og kørt lægevagt siden 2008, fra 2010-2015 var jeg klinikchef i Århus Universitetsklinik. Fra 1999 frem til i dag har jeg haft både længere og kortere vikariater i Norge, Sverige på Færøerne. Jeg har undervist og eksamineret medicinstuderende siden 2002 og underviser både kommende og færdige praktiserende læger. Jeg har siden 2008 været redaktør på laegehaandbogen.dk og patientehaandbogen.dk, og fra 2017 chefredaktør.  Det er de mest besøgte hjemmesider for hhv læger og patienter om sundhed.  

Jeg er gift med Karina og har 3 voksne børn

 

Læge

Jeg hedder Jannik Falhof, er fra 1966, blev uddannet læge i 1996, og har arbejdet som praktiserende læge siden 1998. De første 9 år i en lille bygd i Norge (Vågå) hvor jeg også tog min specialistuddannelse. Fra 2008-16 var jeg medejer af i en praksis i Aarhus, Jeg er lægekonsulent i Kiap en dag om ugen. Jeg er gift med Anne, og har 2 voksne børn, og 3 børnebørn. Jeg bor i Kbh, og pendler til Grenaa de 3 dage om ugen jeg arbejder i Lægefællesskabet. Enkelte dage er jeg virtuel supervisor i Grenaa mens jeg er i København.Jeg udgav en plade i 2020 med projektet thedreams.

Læge

Jeg hedder Patrik Wallin og er fra 1984. Jeg er født i Sverige, flyttede til Danmark i 2005 og blev læge fra Københavns Universitet i 2011 og speciallæge i almen medicin i 2020. Jeg er i klinikken 5 dage om ugen og fast tilknyttet plejecentret Violskrænten. Jeg bor i Århus sammen med min kone og vores 3 børn.

Læge

Jeg hedder Hans Ole. Jeg er født i 1956 og speciallæge i almen medicin fra 1994. Har i mange år arbejdet som læge i det danske forsvar, senest med ansvar for den medicinske rådgivning. Blev pensioneret som vicegenerallæge i november 2016 og bor i Grenå. Har 3 voksne børn.

Jeg er tilknyttet klinikken som fast lægevikar.

Læge

Speciallæge i almen medicin, Marie Dam

foto og beskrivelse følger

Læge

Læge Henrik Jakobsen

Henrik er i gang med hoveduddannelsen i almen medicin, og skal være hos os i 6 måneder.

Læge

Læge Louise Karstoft er uddannelseslæge i KBU og skal være hos os i 6 mnd.

Sygeplejerske

Jeg hedder Pia Johnsen Frederiksen, er født i 1984 og er uddannet sygeplejerske.

Jeg arbejdede tidligere på Plejecenter Digterparken i Grenå. Har tidligere arbejdet på Lungemedicinsk afdeling på Århus Sygehus. Jeg har været ansat siden aug. 2017 i Lægefællesskabet.

Jeg er opvokset på Djursland og bor nu igen i Grenaa, med mand og 2 børn.

Sygeplejerske

Jeg hedder Brit Inge Vohnsen, Jeg er født i 1964. Blev uddannet som sygeplejerske i 1991. Arbejdede  de første 13 år som intensiv og kardiologisk sygeplejerske. Herefter har jeg arbejdet som konsultationssygeplejerske i Grenå i 12 år. Jeg har været akut sygeplejerske i Syddjurs, og har siden 2017 arbejdet i Lægefællesskabet. Jeg bor sammen med Brian i Grenaa og vi har 4 børn.

Sygeplejerske

Jeg hedder Helle Zacher Kjeldsen. Jeg er født i år 1961, uddannet sygeplejerske.
Jeg har arbejdet 12 år som konsultationssygeplejerske hos Lægerne i Aagade. Har tidligere arbejdet i Ambulatorium med specielt diabetespatienter, og lunge- og hjertepatienter. Jeg har arbejdet på Hjerteafdeling på Skejby Sygehus, samt på Privathospitalet i Ebeltoft, da det eksisterede.
Jeg bor sammen med Mikal og har 3 børn.

Sygeplejerske

Jeg hedder Bodil Møller Kalsmose, jeg er født i 1971. Jeg blev uddannet sygeplejerske i 1998 i Århus. Jeg var ansat på Skejby Sygehus fra 1999 til 2010, hvor jeg var ansat på thoraxkirurgisk samt kardiologisk afdeling. Fra 2010 har jeg været ansat som konsultationssygeplejerske i en lægepraksis i Kolind og fra 2014 hos praktiserende læge  Tyge Ingerslev Grenaa. Jeg blev ansat hos lægefællesskabet august 2017.
Privat bor jeg i Kolind med min mand og vores to børn.

Sygeplejerske

Jeg hedder Tina Schaumann Sørensen, jeg er født i 1980.

Er uddannet sygeplejerske.
Har tidligere arbejdet på hjertemedicinsk, endokrinologisk/ gastroentrologisk og mave- tarmkirurgisk afdeling. Alle på Århus sygehus.
Jeg har taget speciale uddannelse indenfor KOL og akut sygepleje.
Fra 2013-2019 har jeg været ansat i hjemmesygeplejen Grenaa.
Der har jeg fungeret som KOL specialist i hele Norddjurs Kommune.
Ydermere har jeg kørt som akut sygeplejerske i Grenaa.
Jeg er ansat i Lægefællesskabet i 2019.
Er gift og bor med Jesper. Sammen har vi to drenge

Sygeplejerske

Jeg hedder Mariann Rasmussen, er født i 1962 og uddannet sygeplejerske i 1989. Jeg har arbejdet med hjertemedicinske patienter på Grenaa og Randers Regionshospital sammenlagt i 18 år. Inden jeg startede hos Lægefællesskabet Grenaa i november 2019, var jeg ansat i godt 4 år i Syddjurs Kommune dels som  akut sygeplejerske og på Rehabiliteringen i Tirstrup. Jeg bor i nærheden af Mørke sammen med min kæreste og har tre voksne døtre.  

Sygeplejerske

Jeg hedder Charlotte Felsager, er født i 1972 og blev uddannet sygeplejerske i 1998. Jeg har arbejdet som konsultationssygeplejerske i 10 ved familielægen Kløvervang. Tidligere har jeg arbejdet ved hjemmeplejen og ved lungemedicinsk afdeling, Århus sygehus. Derudover har jeg taget diplomuddannelse i pædagogik og psykologi ved Via University, Århus. Jeg bor i Grenaa med min datter. 

Fysioterapeut

Jeg hedder Thomas Krog Christensen. Jeg er født i 1987. Jeg er uddannet fysioterapeut fra 2014 i Århus. Jeg bor i Grenaa med min kone og min datter.

Jeg har tidligere arbejdet i forskellige fysioterapeutklinikker i Århus, Rønde og Randers.  Nu er jeg er FysioDanmark Grenå Fysioterapi. Mit fokus ligger inden for sportsfysioterapi, derfor har jeg stor erfaring med undersøgelser af muskler og led.

Jeg arbejder 1.5 time tirsdag og torsdag i Lægefællesskabet.                                                   

 

Fysioterapeut

Jeg hedder Morten Bruus. Jeg er født i 1992 og blev uddannet fysioterapeut i 2017 i Aalborg. Jeg har siden endt uddannelse arbejdet på privat klinik. Jeg bor i Aarhus med min kone og vores søn.

Jeg er i Lægefællesskabet halvanden time mandag, onsdag og fredag, og den resterende tid er jeg hos FysioDanmark Grenaa. Min interesse ligger primært inden for det muskuloskeletale område, samt længerevarende smerteproblematikker. Jeg har stor erfaring med undersøgelse, og diagnosticering af led og muskelsmerter.

Praksispsykolog

Afventer beskrivelse og foto

Søvnsygeplejerske

Afventer beskrivelse og foto

Praksismanager

Jeg hedder Lotte Borup Vogel, er født i 1973 og uddannet lægesekretær. 

Jeg startede her i Lægefællesskabet 1. Januar 2017 og før det, har jeg været 8 år hos læge Lene Krogh og 2 år i Lægehuset Trustrup. Jeg er ansat som praksismanager i Lægefællesskabet, og har ansvaret for den daglige drift.
Jeg bor i Grenaa med min mand og vores 4 dejlige børn.

Sekretariat og laboratoriet

Jeg hedder Kirsten Høyer Jensen og er født i 1966.

Jeg er født og opvokset i Hammelev og bor nu i Grenaa.

Jeg er uddannet farmakonom og har i mange år arbejdet på Grenaa apotek.

Jeg har 2 voksne børn, der begge bor i Århus.

Sekretariat og laboratoriet

Jeg hedder Maria Lynge Nielsen. Jeg er født i 1992, blev uddannet social- og sundhedsassistent i 2012. Jeg har tidligere arbejdet på Frejasvænge, Ok-centret i Egå, hjemmeplejen Århus V og sterilcentralen på AUH. Jeg blev ansat i lægefællesskabet i januar 2023. Jeg bor i Kolind med min mand og to børn. 

Sekretariat og laboratoriet

Mit navn er Marianne Brodersen. 

Jeg er født i 1968 og blev uddannet som lægesekretær i 1996. Jeg arbejdede efterfølgende Grenaa sygehus i den del år. Jeg har af to omgange arbejdet på Aarhus Universitetshospital, Skejby samt i en lægepraksis. 

Jeg er født og opvokset i Grenaa, er gift med Max og sammen har vi to sønner. Der er tilkommet to svigerdøtre og fire børnebørn.

Sekretariat og laboratoriet

Jeg hedder Victoria Tarnow og er født i 2002. 

Jeg bor i Trustrup sammen med min forlovede. 

Jeg er lægesekretærelev her i Lægefællesskabet og startede i august 2021 og uddannelsen tager 2 år. Inden jeg startede her gik jeg på EUX-Business her i Grenaa og blev student i juli 2021.

Kantine ansvarlig

Jeg hedder Lina Rihawi. Jeg er født i 1973, er opvokset i Syrien. Er gift med Hussam og vi har 2 børn.

Jeg er uddannet lærer tilbage i 1992. Arbejdede som lærer i Syrien. Kom til Danmark 2016.
Jeg har været her i Lægefællesskabet siden 2017.
Jeg arbejder som medhjælper her i klinikken.

Rengøringsansvarlig

Jeg hedder Geralyn Eyog Pedersen, er født i 1980. Jeg kommer fra Filippenerne.

Jeg har været ansat hos lægefællesskabet siden Januar 2017, og arbejder med rengøring og opfyldning.
Jeg bor i Grenå med min mand og min søn.

23-2-22

Praksisassistenter

Vores praksisassistenter kan du møde her i klinikken i forskellige funktioner.  De er alle erfarne medicinstuderende, med et brændende hjerte for almen praksis. Når du booker en tid samme dag kan det være en af dem du møder. De vil altid være superviseret af en af de erfarne læger.