LÆGEFÆLLESSKABET ER:

Mogens Vestergaard. - Lægefællesskabet 2. sal

LÆGE

Mogens Vestergaard. Jeg er født i 1967 og blev uddannet praktiserende læge i 2008. Den 1. januar 2017 blev jeg partner og arbejder 4 dage om ugen i Lægefællesskabet. Jeg har været professor på Aarhus Universitet, hvor jeg underviste medicinstuderende og læger i almen medicin. Desuden ledede jeg en forskningsgruppe, som arbejderdemed diagnostik og behandling af mennesker med to eller flere kroniske sygdomme (multisygdom). Jeg bor sammen med Jette, som også er læge, og vores tre skønne piger.

Hans Christian Kjeldsen - Lægefællesskabet 2. sal

LÆGE

Jeg hedder Hans Christian Kjeldsen, er født i 1967 har arbejdet som praktiserende læge og kørt lægevagt siden 2008, fra 2010-2015 var jeg klinikchef i Århus Universitetsklinik. Fra 1999 frem til i dag har jeg haft både længere og kortere vikariater i Norge, Sverige på Færøerne. Jeg har undervist og eksamineret medicinstuderende siden 2002 og underviser både kommende og færdige praktiserende læger. Jeg har siden 2008 været redaktør på laegehaandbogen.dk og patientehaandbogen.dk, og fra 2017 chefredaktør.  Det er de mest besøgte hjemmesider for hhv læger og patienter om sundhed.  

Jeg er gift med Karina og har 3 voksne børn

Jannik Falhof - Lægefællesskabet 2. sal

LÆGE

Jeg hedder Jannik Falhof, jeg er født i 1966, blev uddannet læge i 1996, og har arbejdet som praktiserende læge siden 1998. De første 9 år i en lille bygd i Norge (Vågå) hvor jeg også tog min specialistuddannelse i almen medicin. Fra 2008-16 var jeg medejer af i en midtbypraksis i Aarhus, og er nu en del af Lægefællesskabet her i Grenaa. Jeg er også lægekonsulent i Kiap en dag om ugen, og jeg kører lægevagt. Jeg er gift med Anne, og har 2 voksne børn, og 2 børnebørn. Jeg bor i Kbh, og pendler til Grenaa de 3 dage om ugen jeg arbejder i Lægefællesskabet. Enkelte dage er jeg virtuel supervisor i Grenaa mens jeg er i København. Jeg udgav en plade i 2020 med projektet thedreams.

 

Patrik Wallin - Lægefællesskabet 2. sal

LÆGE

Jeg hedder Patrik Wallin og er fra 1984. Jeg er født i Sverige, flyttede til Danmark i 2005 og blev læge fra Københavns Universitet i 2011 og speciallæge i almen medicin i 2020. Jeg er i klinikken 5 dage om ugen og fast tilknyttet plejecentret Violskrænten. Jeg bor i Århus sammen med min kone og vores 2 børn.

Hans Ole Jørgensen- Lægefællesskabet 3. sal

LÆGE

Jeg hedder Hans Ole. Jeg er født i 1956 og speciallæge i almen medicin fra 1994. Har i mange år arbejdet som læge i det danske forsvar, senest med ansvar for den medicinske rådgivning. Blev pensioneret som vicegenerallæge i november 2016 og bor i Grenå. Har 3 voksne børn.

Jeg er tilknyttet klinikken som fast lægevikar.

 

 

UDDANNELSESLÆGE

Jeg hedder Katrine Schou Sandgaard.
Jeg er født i 1985 og er uddannet læge fra Aarhus universitet i 2015. Jeg har arbejdet som forsker og har en PhD indenfor børnesygdomme, hvor jeg har kigget nærmere på børns helt unikke immunforsvar. Jeg har blandt andet boet 5 år i London, hvor jeg har læst et semester på medicinstudiet, UCL og arbejdet som forsker på Great Ormond Street Hospital for Children. 
Jeg arbejder i lægefællesskabet til og med 1. Januar 2022. 
Jeg er gift med Claus og har 3 børn. 
Pia Johnsen - Lægefællesskabet 3. sal

SYGEPLEJERSKE

Jeg hedder Pia Johnsen Frederiksen, er født i 1984 og er uddannet sygeplejerske.

Jeg arbejdede tidligere på Plejecenter Digterparken i Grenå. Har tidligere arbejdet på Lungemedicinsk afdeling på Århus Sygehus. Jeg har været ansat siden aug. 2017 i Lægefællesskabet.

Jeg er opvokset på Djursland og bor nu igen i Grenaa, med mand og 2 børn.

 

Brit Inge Vohnsen - Lægefællesskabet 3. sal

SYGEPLEJERSKE

Jeg hedder Brit Inge Vohnsen, Jeg er født i 1964. Blev uddannet som sygeplejerske i 1991. Arbejdede  de første 13 år som intensiv og kardiologisk sygeplejerske. Herefter har jeg arbejdet som konsultationssygeplejerske i Grenå i 12 år. Jeg har været akut sygeplejerske i Syddjurs, og har siden 2017 arbejdet i Lægefællesskabet. Jeg bor sammen med Brian i Grenaa og vi har 4 børn.

Helle Zacher Kjeldsen - Lægefællesskabet 3. sal

SYGEPLEJERSKE

Jeg hedder Helle Zacher Kjeldsen. Jeg er født i år 1961, uddannet sygeplejerske.
Jeg har arbejdet 12 år som konsultationssygeplejerske hos Lægerne i Aagade. Har tidligere arbejdet i Ambulatorium med specielt diabetespatienter, og lunge- og hjertepatienter. Jeg har arbejdet på Hjerteafdeling på Skejby Sygehus, samt på Privathospitalet i Ebeltoft, da det eksisterede.
Jeg bor sammen med Mikal og har 3 børn.

Bodil Møller Kalsmose - Lægefællesskabet 3. sal

SYGEPLEJERSKE

Jeg hedder Bodil Møller Kalsmose, jeg er født i 1971. Jeg blev uddannet sygeplejerske i 1998 i Århus. Jeg var ansat på Skejby Sygehus fra 1999 til 2010, hvor jeg var ansat på thoraxkirurgisk samt kardiologisk afdeling. Fra 2010 har jeg været ansat som konsultationssygeplejerske i en lægepraksis i Kolind og fra 2014 hos praktiserende læge  Tyge Ingerslev Grenaa. Jeg blev ansat hos lægefællesskabet august 2017.
Privat bor jeg i Kolind med min mand og vores to børn.

Tina Schaumann Sørensen - Lægefællesskabet

SYGEPLEJERSKE

Jeg hedder Tina Schaumann Sørensen, jeg er født i 1980.

Er uddannet sygeplejerske.
Har tidligere arbejde på hjertemedicinsk, endokrinologisk/ gastroentrologisk og mave- tarmkirurgisk afdeling. Alle på Århus sygehus.
Jeg har taget speciale uddannelse indenfor KOL og akut sygepleje.
Fra 2013-2019 har jeg været ansat i hjemmesygeplejen Grenaa.
Der har jeg fungeret som KOL specialist i hele Norddjurs Kommune.
Ydermere har jeg kørt som akut sygeplejerske i Grenaa.
Jeg er ansat i Lægefællesskabet i 2019.
Fungerer som konsultationssygeplejerske.
Er gift og bor med Jesper. Sammen har vi to drenge

Mariann Rasmussen - Lægefællesskabet

SYGEPLEJERSKE

Jeg hedder Mariann Rasmussen, er født i 1962 og uddannet sygeplejerske i 1989. Jeg har arbejdet med hjertemedicinske patienter på Grenaa og Randers Regionshospital sammenlagt i 18 år. Inden jeg startede hos Lægefællesskabet Grenaa i november 2019, var jeg ansat i godt 4 år i Syddjurs Kommune dels som  akut sygeplejerske og på Rehabiliteringen i Tirstrup. Jeg bor i nærheden af Mørke sammen med min kæreste og har tre voksne døtre. 

Charlotte Felsager - Lægefællesskabet

SYGEPLEJERSKE

Jeg hedder Charlotte Felsager, er født i 1972 og blev uddannet sygeplejerske i 1998. Jeg har arbejdet som konsultationssygeplejerske i 10 ved familielægen Kløvervang. Tidligere har jeg arbejdet ved hjemmeplejen og ved lungemedicinsk afdeling, Århus sygehus. Derudover har jeg taget diplomuddannelse i pædagogik og psykologi ved Via University, Århus. Jeg bor i Grenaa med min datter. 

Martin Dahl - Lægefællesskabet

Fysioterapeut

Jeg hedder Martin. Jeg er er født i 1979. Jeg blev uddannet fyioterapeut i 2008. Jeg har siden da arbejdet hos Grenaa Fysioterapi.

Mit fokus ligger inden for idrætsfysioterapi, og jeg har derfor stor erfaring med undersøgelser af muskler og led.

Jeg arbejder 1 time om dagen i Lægefællesskabet.

Jeg bor i Grenaa med min kone og to bonusbørn.

 

 

 

Lotte Borup Vogel- Lægefællesskabet

PRAKSISMANAGER

Jeg hedder Lotte Borup Vogel, er født i 1973 og uddannet lægesekretær. 

Jeg startede her i Lægefællesskabet 1. Januar 2017 og før det, har jeg været 8 år hos læge Lene Krogh og 2 år i Lægehuset Trustrup. Jeg er ansat som praksismanager i Lægefællesskabet, og har ansvaret for den daglige drift.
Jeg bor i Grenaa med min mand og vores 4 dejlige børn.

 

 

 

 

Sosu assistent Merethe

Sosu assistent

Jeg hedder Merethe. Jeg er født i 1981. opvokset i Grenå. Er gift med Ole og vi har 2 børn.

Jeg er uddannet Sosu-hjælper tilbage i 2003. Herefter Sosu-assistent i 2013 og har arbejdet i hjemmeplejen og på plejecenter, samt akut døgnpleje.
Jeg har været her i lægefællesskabet siden 2017.
Jeg arbejder som Sosu-assistent /sekretær her i klinikken

 

 

 

Lina

Medhjælper

Jeg hedder Lina Rihawi. Jeg er født i 1973, er opvokset i Syrien. Er gift med Hussam og vi har 2 børn.

Jeg er uddannet lærer tilbage i 1992. Arbejdede som lærer i Syrien. Kom til Danmark 2016.
Jeg har været her i Lægefællesskabet siden 2017.
Jeg arbejder som medhjælper her i klinikken.

 

 

 

Geralyn Eyog Pedersen

Rengøringsansvarlig

Jeg hedder Geralyn Eyog Pedersen, er født i 1980. Jeg kommer fra Filippenerne.

Jeg har været ansat hos lægefællesskabet siden Januar 2017, og før det har jeg været hos læge Lene Krogh i 3 år.
Jeg bor i Grenå med min mand og min søn.

 

Daniel, Mette U, Amanda, Mette M, Julie, Maria, Stine, Stefan, Matilde

Praksisassistenter

Vores praksisassistenter kan du møde her i klinikken til årskontroller, blodprøver og behandlerkonsultationer. De er alle erfarne medicinstuderende, med et brændende hjerte for almen praksis. Når du på nettet booker en tid hos "Behandler" er det en af dem du møder. De vil altid være superviseret af en af de erfarne læger.