HVIS DU SKAL I KONTAKT MED OS:

Åbningstider og tilgængelighed

Klinikken er åben mandag til fredag mellem 8-16. Kontakt os på en af følgende måder:

  1. Få en videokonsultation - gerne i MinLæge appen (husk at downloade den og log ind) - mellem 8-10 er der åben konsultation, gå ind i det virtuelle venteværelse og stil dig i kø, du kommer til efter tur. (Eller book tid til videokonsultation som du ellers ville have gjort.)

  2. Send os en sms 52510486 skriv fornavn og fødselsdag (ikke cpr) samt hvad det drejer sig om, og hvornår du evt har mulighed for at snakke med os. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt samme dag, hvis du skriver inden kl.10 . Vi forsøger at svare løbende i hele vores åbningstid. Du undgår ventetid i telefonen.(kan ikke modtage billeder)

  3. Alternativt kan du ringe på 70890070 inden kl 12. Vi er mange på telefonerne mellem 8-10 så der vil ventetiden være kortest.

  4. Kl 12-16 Akuttelefonen er åben for det som ikke kan vente til næste hverdag tlf.60 10 91 44 

  5. Til recepter og korte spørgsmål - brug vores e-konsultation og e-recept mulighed.  Klik her hvis du ikke er registreret

Udenfor vores åbningstid kan du ved akut sygdom kontakte lægevagten

Vi er tilknyttet en vagtring af andre læger i byen– de dage som vagtringen passer vores praksis, vil fremgå af hjemmesiden og telefonsvareren.

 

Ferie og lukkedage

Klinikken er lukket torsdag d. 21/10-2021