KONTAKT OS:

Hvis du har et helbredsmæssigt problem som du vil have hjælp til, kan du gøre følgende:

  1. Ring til os mellem 8-10 på 70 89 00 70, hvor vores sygeplejersker er klar til at hjælpe dig. Hvis du ringer inden kl 10 garanterer vi at du får hjælp samme dag. Mellem 10.30-12 er det sekretariatet som tager telefonen. Telefonen lukker kl 12, derefter besvarer vi kun akutte henvendelser.
  2. Send sms til 52 51 04 86     skriv fornavn og fødselsdag, samt hvad det drejer sig om og et tidspunkt mellem 8-12 hvor du evt. kan fremmøde eller gå på video. SMS er kun til tidsbestilling og aflysning af tider. SMS skal være sendt fra kl. 16 den foregående dag og til kl. 7 samme dag du ønsker en tid.                 
  3. Book en videokonsultation  ved at logge ind her fra dagen før kl. 12 . Dette er til korte problemstillinger som kan afklares på video.                            
  4. Et enkelt kort spørgsmål: Gå på MinLæge og lav en e-konsultation, hvis det ikke haster. Bemærk at der kan gå op til 5 dage før du får svar!
  5. Hvis du skal bestille fast medicin, vil vi anbefale at du bruger MinLæge app. Ellers ring til os helst efter kl 10.30.

  6. Til recepter og korte spørgsmål anbefaler vi at du bruger MinLæge app hvor e-konsultation og e-recept mulighed.  Klik her hvis du ikke er registreret

Udenfor vores åbningstid kan du ved akut sygdom kontakte lægevagten

Vi er tilknyttet en vagtring af andre læger i byen– de dage som vagtringen passer vores praksis, vil fremgå af hjemmesiden og telefonsvareren.

Vi ønsker at bruge vores ressourcer optimalt og have en klinik med tid og rum til at tage os af de patienter, der har mest brug for vores hjælp på et givent tidspunkt, og samtidig sikre, at vi i hele vores åbningstid fra 8-16 har mulighed for at se akut opstået sygdom, der skal vurderes af i klinikken.

Tidsbestilling er derfor per telefon hver morgen mellem 8-10 hvor vi sidder mange på telefonerne.

Ud fra en faglig visitation i telefonen, vurderes det om konsultationen vil kunne foregå på telefon, video eller fremmøde. Det kan også skønnes, at du skal ses ved praksispersonalet til vurdering. Enten som selvstændig konsultation eller som led i en nødvendig forundersøgelse, fx en blodprøve, før du ses af lægen.

Det kan også vurderes, at det ikke findes nødvendigt med konsultation samme dag, men at tilstanden kan ses an med råd og vejledning. Ved forværring i sygdom efter rådgivning, forventer vi at du kontakter klinikken igen. Altså præcis på samme måde, som hvis der er forværring i din sygdom efter fremmødekonsultation ved lægen.

 

Ferie og lukkedage

Klinikken er lukket fredag d 19/5-23 - dagen efter Kristi Himmelfart.