NYHEDER

Nyheder -  Lægefællesskabet 3. sal

Influenza vaccination fra 1. november 2019

Den gratis influenzavaccine skifter startdato

Tilbuddet om gratis influenzavaccination rykkes fremover en måned frem til den 1. november.

åbent hus uden tidsbestilling for influenza vaccinationer

                      Mandag 4. november kl 9-18

                      Tirsdag 5. november kl 9-15

                      Onsdag 6. november kl 9-15

                      Torsdag 7. november kl 9-18

Alternativt kan du bestille en tid en anden dag via vores hjemmeside, eller ved at ringe til os.

Hvis du er gangbesværet og ikke kan komme til os, kører vi besøgsrunder.             

August 2019:

Vi kan nu tilbyde gruppekonsultationer for udvalgte lidelser. Det er en god og anerkendt metode, som bruges flere steder i udlandet. Hvis du er interesseret, og tænker at det kan være noget for dig, kontakt Lægefællesskabet.

Vi har pr. 1/8 overtaget John Samuelsens praksis. Velkommen til alle nye patienter!

Vi ansætter pr 1/9 Nanna Ebbensgaard som vikar. Nanna har været uddannelseslæge hos os. Velkommen til Nanna!

Velkommen på 2.sal

Vi har den 1 juli taget vores nye 2. sal i brug og glæder os til at byde jer velkomne i vores nye lokaler. Lægefællesskabet har nu 2 etager.

Når du registrer dig med dit gule sygesikringskort på 3.sal vil maskinen oplyse jer om, hvilket venteværelse i skal tage plads i og på hvilken etage.

 

 

 

2. januar 2018 ændrer vi rutinerne for klinikkens telefontid. Ved spørgsmål og  tidsbestilling må du fortsat gerne ringe så tidligt på dagen som muligt. Telefonen vil være bemandet med sekretærer hele dagen, og med sygeplejersker fra 8-8.30. I de få situationer hvor disse ikke kan klare din forespørgsel, vil du blive ringet op af en af lægerne senere på dagen. 

 

Nu kan du følge klinikken på facebook

Lægefællesskabet

Grenaa Sundhedshus får flere lægelokaler

AF: TOMMY LOBERG JØNS
Publiceret
 
Grenaa Sygehus blev i 2009 ombygget til sundhedshus. Foto: Flemming Højer

Regionsrådet har sagt god for at bruge penge på nye lokaler på 2. sal i Sundhedshuset. Den øgede plads giver blandt andet mulighed for at tiltrække medicinstuderende til Lægefællesskabet 3. sal.

GRENAA: Når klokken ringer ind til 2018, så skal patienterne hos Lægefællesskabet 3. sal vende sig til flere nye ting. Blandt andet skal man ikke længere op på 3. sal for at komme til sin praktiserende læge, da Lægefællesskabet i løbet af efteråret får etableret flere nye lægelokaler på 2. sal, hor der også vil blive lavet en ny hovedindgang til den voksende praksis.

- Vi får lavet et indgangsparti på 2. sal i stedet for det nuværende på 3. sal, og så kommer der en trappe mellem de to etager, så man hurtigt og nemt kan komme frem og tilbage mellem de to etager. Samtidig overvejer vi en løsning med vores sekretærer, så de ikke skal sidde stille bag en skranke, men i stedet guide folk hele vejen til deres læge. Det har vi set fungere andre steder med stor succes, siger Jannik Luckou Falhof.

Udvidelsen er netop blevet godkendt i regionsrådet, hvor der er blevet afsat 6 millioner kroner til de nye lokaler på 2. sal, hvor det ikke kun er Lægefællesskabet, der rykker ind. Også praktiserende læge Camilla Sand, der i dag holder til i Søndergade sammen med Tyge Ingerslev rykker ind i de nyistandsatte lokaler i løbet af efteråret, mens Tyge Ingerslev, som vi tidligere har skrevet om, har solgt sit ydernummer til Lægefællesskabet og går ned i tid som vikar hos netop Lægefællesskabet to dage om ugen.

De nye lægelokaler på 2. salen vil samtidig betyde, at Lægefællesskabet med deres fire ydernumre har mellem 6.000-7.000 patienter, Camilla Sand, John Samuelsen og Søren Dujardin har alle et ydernummer med plads til 1.600 patienter og dermed har omkring 11.000 borgere fra 2018 deres praktiserende læge i Grenaa Sundhedshus.

Det store fællesskab, som efterhånden er blevet skabt i Grenaa Sundhedshus, ser Jannik Luckou Falhof kun som noget godt - især med øje for, at der også gerne skulle trækkes nye, unge læger til byen.

- Vi får blandt andet muligheden og pladsen til at have medicinstuderende hele tiden, og det vil gøre det meget nemmere at finde plads til, at de kan køre forsøg og få tilskud til projekter, som kan trække dem til Grenaa. Så det er klart en fordel for lægedækningen i byen, at vi får pladsen, siger Jannik Luckou Falhof, der samtidig glæder sig over, at regionen også er i gang med at kigge på en bevilling, så vareelevatoren fra 1922 kan blive sat i stand.

- Det vil betyde meget. Når der kommer så mange flere patienter ind i huset, så er det vigtigt, at elevatoren fungerer og ikke går i stå flere gange. Samarbejdet med regionen har været rigtig godt, så det lykkes forhåbentlig også.

Det rådgivende udvalg for nære sundhedstilbud har sagen på dagsordenen 6. juni, hvor man anbefaler en udskiftning af elevatoren, hvilket vil medføre en 8 ugers periode, hvor der ikke vil være elevator i Grenaa Sundhedshus.

Sikkert er det i hvert fald, at det ikke er sidste gang, at Grenaa Sundhedshus får penge fra regionen, da der stadig mangler arbejdet med at sikre flere parkeringspladser samt en filial af Grenaa Apotek i stueetagen, hvilket vil sende øre-næse-halsklinikken op i nyistandsatte lokaler.

 

 

Kære alle
1/12-2016

Så blev det december og året nærmer sig sin afslutning. Det har været et fantastisk år - vi er enormt taknemmelige og glade for den modtagelse vi har fået her i Grenå af både patienter og kolleger.

Lægefællesskabet starter det nye år med vokseværk. Der vil ske en række forandringer, som vil gøre Lægefællesskabet endnu bedre som lægehus og arbejdsplads.

Mogens Vestergaard og Jannik Falhof bliver partnere på lige fod med Hans Christian Kjeldsen. Vi mødte hinanden på lægestudiet og har været nære venner siden. Vi er meget glade for at arbejde sammen. Både Mogens og Jannik har i 2016 arbejdet i Lægefællesskabet, og har været med til at præge klinikkens udvikling.

Vi har købt Lene Kroghs praksis og det ene af Familielægen Kløvervangs to ydernumre. Det betyder, at der kommer flere patienter i klinikken og vi får mulighed for at ansætte mere personale og tilbyde bedre service. Vi er meget glade for at Lene Krogh og hendes personale, sekretær Lotte Vogel, og sygeplejerske Helle Zacher har sagt ja-tak til tilbuddet om ansættelse hos os. Desuden er vi så heldige, at det er lykkedes os at ansætte Britt-Inge Vohnsen som sygeplejerske. Mange af jer kender hende nok allerede som en dygtig sygeplejerske med erfaring fra andre lægehuse i byen.

For at få mere plads til denne udvikling, er vi i gang med en spændende ombygning som vil give os 5 nye konsultationsrum (vi undskylder for de gener denne ombygning vil indebære). Selvom der bliver arbejdet på højtryk, så kan ombygningen desværre først stå færdig i slutningen af januar. Vi vil derfor fortsætte i januar måned med at tilbyde nogle patienter behandling i Lene Kroghs nuværende lokaler i Aagade 2A 1. sal.

Alle nye og gamle patienter kan kontakte os på telefon nummer 70890070 eller på vores hjemmeside.

Vi byder hjertelig velkommen til alle nye patienter, og til vores nye medarbejdere!

Glædelig jul og godt nytår

Lægefællesskabet
 

Klinikken bliver større.

1/11-2016

I forbindelse ed at der kommer flere patienter i klinikken, har vi i samarbejde med Region Midt besluttet at udvide med 5 lokaler.

Arbejdet er begyndt og forventet afsluttet til den 1/2-2017.

Vi beklager meget de gener det måtte medføre, men det bliver rigtig godt når det er færdigt.

mvh Hans Christian Kjeldsen

 

Lægefællesskabet bliver større.

Fra den 1/1-2017 bliver Lene Kroghs praksis en del af lægefællesskabet 3 sal.

Der vil forsat være det personale I kender fra lægefællesskabet og udover dette byder vi velkommen til Sygeplejerske Helle Zacher Kjeldsen, sekretær Lotte Vogel samt praktiserende læge Lene Krogh der fortsætter som vikar i lægefællesskabet. Vi glæder os.

 

Artikel bragt i GrenåBladet Af Tommy Loberg Jøns, tolj@berlingskemedia.dk

Fredag den 15. januar 2016, 13:46

Aarhus-læger rykker ind i Sundhedshuset

Der er ved at komme rigtig godt gang i de privatpraktiserende læger i Grenaa Sundhedshus.

Gennem længere tid har John Samuelsen været den eneste af sin slags i sundhedshuset, og 1. oktober 2015 rykkede læge Søren Dujardin ind i nyrenoverede lokaler på 2. sal.

Pr. 1. februar bliver de to læger forvandlet til fire, når de praktiserende læger, 48-årige Hans Christian Kjeldsen og 49-årige Jannik Lückou Falhof pr. 1. marts, rykker fra Aarhus til Grenaa for at starte »Lægefællesskabet 3. sal« i sundhedshuset.

»Vi har været midtby-læger i gennem flere år, og vi har haft lyst til at prøve noget andet. Her får vi muligheden for at få et sted, hvor vi kan gøre tingene på den måde, som vi gerne vil gøre det på,« siger Hans Christian Kjeldsen, der er den af de to læger, som har fået ydernumret.

»Vi starter stille og roligt op, og vi ved jo heller ikke endnu, hvor mange patienter der er. Men på sigt er det planen, at der skal være arbejde til to læger på fuld tid,« siger Jannik Lückou Falhof.

Han har siden 2008 været én ud af tre partnere i lægepraksisen Berg, Lentz og Falhof i Aarhus midtby og vil være det indtil 1. marts, mens han også sidder i repræsentantskabet hos Praktiserende Lægers Organisation (PLO).

Sammen med Hans Christian Kjeldsen, der indtil begyndelsen af januar 2015 var klinikchef hos Lægerne Vennelyst i Aarhus, er de begge tilknyttet Aarhus Universitet som eksterne lektorer på almen medicin.

En stilling, som de vil beholde ved siden af deres arbejde i Grenaa.

»Det primære fokus bliver på vores patienter. Men vi er også læger, der gerne vil lave andre ting. Og det bliver der plads til at gøre, når vi er to læger fra 1. marts,« siger Hans Christian Kjeldsen, der også er redaktør på Lægehåndbogen og Patienhåndbogen samt formand for de praktiserende lægers videnskabelige selskab i Region Midt (DSAM).

Når Hans Christian Kjeldsen 1. februar rykker til Grenaa og Sundhedshuset, så bliver det samtidig med et koncept, som Jannik Lückou Falhof underviser i, og som de to læger har været med til at få udbredt over hele landet.

Konceptet hedder »Tid samme dag« og handler om noget så simpelt, som ingen ventetid på at komme til lægen.

»Hos mange læger vil der være akutte ting, som man kan komme ned og få tilset hurtigt. Men for andre konsultationer er der som regel 1-2 ugers ventetid på konsultationer. Det giver en masse arbejde for sekretæren at få styr på det, men vi vil gerne have arbejdet klaret fra dag til dag, så folk kan få tid samme dag, hvis de bestiller inden 12 samme dag eller efter 16 dagen før på en SMS-service,« forklarer Hans Christian Kjeldsen.